кадър Нова телевизия Редактор: Когато ги няма камерите и микрофоните, политиците признават,

...
кадър Нова телевизия Редактор: Когато ги няма камерите и микрофоните, политиците признават,
Коментари Харесай

Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Ще се опитаме да внесем здрав разум у депутатите за актуализацията на бюджета

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Когато ги няма камерите и микрофоните, политиците признават, че в подоходното облагане би трябвало да има фрапантни промени. Когато обаче се появят камерите, те стартират да се кълнат в плоския налог, това показа в студиото на Нова телевизия президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов. Той изключи опцията актуализацията на бюджета и новите обществени разноски в него да доведат до увеличение на налозите.

Когато един законопроект се внесе в Народното събрание, той нормално се скапва, само че в тази ситуация на актуализацията на бюджета, би трябвало да се надяваме, че ще се усъвършенства, разяснява Манолов. „ В момента сме в мъртва хватка “, съобщи водачът на КТ „ Подкрепа “. Парите за спомагателните 50 лв. за пенсионерите завършиха, няма пари за медикаменти против коронавирус, уточни той. Синдикалистът съобщи, че трябват средства и за икономическите ограничения против рецесията, като даде образец с текстилната промишленост, където има последна потребност от заеми.

Ще се опитаме да внесем здрав разсъдък у политиците в Народното събрание, въпреки това да звучи невероятно, съобщи Димитър Манолов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР